La Fira de Mostres d'Amposta ha demostrat ser una de les millors plataformes de promoció a l'hora de fer negoci. Cada any i durant uns dies s'arriben a fer contactes i vendes per valor de gairebé 1.000 milions de pessetes (6.100.000 d'Euros) que es generen gràcies al poder de convocatòria i atracció d'una fira que ha esdevingut una tradició; en els més de quaranta anys d'existència.

La Fira de Mostres d'Amposta rep una mitjana anual de visites de més de 60.000 persones, fet que permet a l'expositor fer un gran nombre de contactes, estalviant costos i temps a la vegada que optimitza resultats.

Tots aquests resultats han estat possibles gràcies a la dedicació que ha posat l'organització envers els expositors. La filosofia de Fira Amposta ha estat la creació i manteniment d'una fira que manté un ajusta mesura d'expositors i visitants, amb un nivell de qualitat òptim i que ha estat valorat pel mateix expositor amb un índex d'acceptació que ha arribat al 93,4% en les enquestes que anualment es fan per valorar aquests nivells de qualitat.


El millor sistema de publicitat, la major rendibilitat amb la menor inversió

La Fira de Mostres d'Amposta no només és utilitzada per a les empreses -ja siguin grans, mitjanes o petites- o pel comerç per elevar el nombre de vendes i de facturació, també s'ha demostrat que pot ser utilitzada com un excel·lent aparador comercial per a qualsevol tipus de negoci o producte.

Qualsevol negoci necessita promocionar-se contínuament i tot producte necessita un màxim de publicitat per donar-se a conèixer al comprador potencial.

Només la Fira de Mostres d'Amposta pot donar-li uns nivells d'impacte publicitaris tan barats, pensi en la despesa que suposaria fer una campanya publicitària per arribar a més de 60.000 persones amb uns nivells tan alts d'eficàcia *.

* Per aconseguir un nivell publicitari similar s'hauria d'inserir una pàgina a color durant quatre edicions a un gratuït de gran tirada o a un diari d'àmbit provincial amb un cost gairebé tres vegades més que un estant de 15 metres quadrats a la Fira de Mostres d'Amposta.