salutació de l´alcalde d´amposta

Manel Ferré, alcalde d´Amposta. Salutació Fira Amposta 2009

Quan arriba el mes de desembre la ciutat d'Amposta es prepara per celebrar les " Fires", una de les tradicions més arrelades a casa nostra.

La Fira d'Amposta és una oportunitat única de donar a conèixer, promocionar i mostrar a tota la ciutadania i als visitants el nostre negoci, la nostra oferta, activitats i productes.

En la darrera edició uns 250 expositors i 55.000 visitants assistiren a la Fira. Aquestes dades confirmen la importància i la magnitud de la Fira que és des dels seus inicis, un referent a les Terres de l'Ebre. Enguany arribem a la 49ena edició, un èxit.

La confiança de les empreses expositores i la tasca dels representants de la Fira, conjuntament amb el suport institucional, configuren un instrument molt valuós per a la promoció comercial i econòmica de la ciutat i la comarca, amb més transcendència en moments com els actuals, en el quals ens cal sumar esforços per fer front a les dificultats d'una economia que ha de sortir de la crisi generada d'abast mundial.

Aquesta edició de la Fira és un exemple d'aquest esforç col·lectiu i el compromís de les institucions, i persones que mantenim la confiança en les nostres capacitats per fer front a les dificultats. És per això que agraeixo enormement a tots els que fan possible la realització d'aquest esdeveniment, la seva tasca.

Em cal convidar a tota la ciutadania i els nostres veïns i veïnes per tal que amb la seva presència i participació contribuïm entre tots a l'èxit d'aquesta edició, al mateix temps que gaudim de totes les activitats programades.

Bona Fira.
No falteu! Us esperem!

Manel Ferré Montañés
Alcalde d'Amposta
04-12-2009

 

salutació del regidor de fires

Josep Manel Ferré, regidor de Fires. Salutació Fira Amposta 2009

A punt estem d'inaugurar la 49ena edició de Fira Amposta, en aquesta ocasió com en tantes altres, després d'un any de treball intens dedicació i nous reptes.

En efecte, la comissió de Fires així com l'Àrea de Promoció Econòmica, durant aquest any, ens hem proposat a més de preparar la Fira de desembre, oferir un nou servei de formació a través de les trobades d'empresaris que hem organitzat, per tal de donar informació, preparació i d'obrir espais de coneixement i promoció que culminarà amb la presentació i la inauguració d'aquesta nova edició de Fira Amposta.

Degut al context general en el que ens trobem, hem hagut d'ajornar projectes ambiciosos que precisaven de grans inversions optant, a canvi, per promoure el coneixement, estimular les actituds, enfortir l'esperit de superació i ampliar la capacitat de reacció davant de les adversitats. Es tracta en definitiva, de donar confiança en que amb els instruments de la bona gestió i l'esperit de treball, les dificultats poden ser superades i assolir així la satisfacció personal que tots sentim, després d'un profitós treball dur i ben fet.

Hem continuat amb el programa de manteniment i millora de les instal.lacions disponibles, de les que podem destacar recentment, les de la pista d'exhibicions eqüestres.

Estem decidits a posicionar a Amposta i la seva Fira, en el focus d'atenció de les nostres comarques per tal que, durant aquests dies propers al final de 2009, pugem apreciar l'extraordinària oferta industrial i de serveis que ofereix la nostra societat.

Tindrem els ja habituals fòrums de debat i reflexió per a que aprenent uns i altres de les diferents experiències, pugem definir noves maneres de fer, nous productes que oferir, nous nínxols de negoci que explotar.

Al mateix temps i com és tradicional, oferirem un programa complementari entorn de la nostra Fira, amb importants esdeveniments esportius, lúdics i culturals que interessaran a tot tipus de públic. De totes maneres, el programa general serà menys ampli que en altres ocasions per la necessitat d'adaptar també el pressupost de la Fira a les actuals circumstàncies que ens aconsellen prudència i austeritat.

Serà també aquest any una Fira important, amplia i generosa, divertida; lloc de reunió on passar uns dies amb els nostres socis, familiars i amics; espill de la nostra capacitat industrial, comercial o innovadora; lloc de reflexió o discussió, també de diversió i esbarjo.

Us esperem a tots, l'Ajuntament, la comissió i tota l'organització estarem al vostre costat.

Esperem que aquest any la Fira marqui el final d'un exercici difícil i l'entrada del nou arribi desbordant de noves esperances i projectes.

Josep Manel Ferré i Aixendri
Regidor-President de Fira Amposta

 

organitza

Fira Amposta

Recinte Firal Terres de l´Ebre - C/ Sebastià Juan Arbó, s/n - 43870 Amposta
Tel 977 701 739 - Fax 977 701 650

correu electrònic - informació general - avís legal

amb el suport de
Generalitat de Catalunya. Departament d'Innovació, Universitats i Empresa. Direcció General de Comerç


Diputació de Tarragona


Ajuntament d'Amposta

entitat associada a
FEFIC, Federació de Fires de Catalunya