salutació de l´alcalde d´amposta

Manel Ferré, alcalde d´Amposta. Salutació Fira Amposta 2011

Quan arriba el mes de desembre la ciutat d'Amposta es prepara per celebrar les " Fires", una de les tradicions més arrelades a casa nostra.

La Fira d'Amposta és una oportunitat única de donar a conèixer, promocionar i mostrar a tota la ciutadania i als visitants el nostre negoci, la nostra oferta, activitats i productes.

En la darrera edició uns 250 expositors i 55.000 visitants assistiren a la Fira. Aquestes dades confirmen la importància i la magnitud de la Fira que és des dels seus inicis, un referent a les Terres de l'Ebre. Enguany arribem a la 51ena edició, un èxit.

La confiança de les empreses expositores i la tasca dels representants de la Fira, conjuntament amb el suport institucional, configuren un instrument molt valuós per a la promoció comercial i econòmica de la ciutat i la comarca, amb més transcendència en moments com els actuals, en el quals ens cal sumar esforços per fer front a les dificultats d'una economia que ha de sortir de la crisi generada d'abast mundial.

Aquesta edició de la Fira és un exemple d'aquest esforç col·lectiu i el compromís de les institucions, i persones que mantenim la confiança en les nostres capacitats per fer front a les dificultats. És per això que agraeixo enormement a tots els que fan possible la realització d'aquest esdeveniment, la seva tasca.

Em cal convidar a tota la ciutadania i els nostres veïns i veïnes per tal que amb la seva presència i participació contribuïm entre tots a l'èxit d'aquesta edició, al mateix temps que gaudim de totes les activitats programades.

Bona Fira.
No falteu! Us esperem!

Manel Ferré Montañés
Alcalde d'Amposta

 

salutació del regidor de fires

Josep Manel Ferré, regidor de Fires. Salutació Fira Amposta 2011

A punt estem d'inaugurar la 51ena edició de Fira Amposta, en aquesta ocasió com en tantes altres, després d'un any de treball intens dedicació i nous reptes.

En efecte, la comissió de Fires així com l'Àrea de Promoció Econòmica, durant aquest any, ens hem proposat a més de preparar la Fira de desembre, oferir un nou servei de formació a través de les trobades d'empresaris que hem organitzat, per tal de donar informació, preparació i d'obrir espais de coneixement i promoció que culminarà amb la presentació i la inauguració d'aquesta nova edició de Fira Amposta.

Degut al context general en el que ens trobem, hem hagut d'ajornar projectes ambiciosos que precisaven de grans inversions optant, a canvi, per promoure el coneixement, estimular les actituds, enfortir l'esperit de superació i ampliar la capacitat de reacció davant de les adversitats. Es tracta en definitiva, de donar confiança en que amb els instruments de la bona gestió i l'esperit de treball, les dificultats poden ser superades i assolir així la satisfacció personal que tots sentim, després d'un profitós treball dur i ben fet.

Hem continuat amb el programa de manteniment i millora de les instal.lacions disponibles, de les que podem destacar recentment, les de la pista d'exhibicions eqüestres.

Estem decidits a posicionar a Amposta i la seva Fira, en el focus d'atenció de les nostres comarques per tal que, durant aquests dies propers al final de 2011, pugem apreciar l'extraordinària oferta industrial i de serveis que ofereix la nostra societat.

Tindrem els ja habituals fòrums de debat i reflexió per a que aprenent uns i altres de les diferents experiències, pugem definir noves maneres de fer, nous productes que oferir, nous nínxols de negoci que explotar.

Al mateix temps i com és tradicional, oferirem un programa complementari entorn de la nostra Fira, amb importants esdeveniments esportius, lúdics i culturals que interessaran a tot tipus de públic. De totes maneres, el programa general serà menys ampli que en altres ocasions per la necessitat d'adaptar també el pressupost de la Fira a les actuals circumstàncies que ens aconsellen prudència i austeritat.

Serà també aquest any una Fira important, amplia i generosa, divertida; lloc de reunió on passar uns dies amb els nostres socis, familiars i amics; espill de la nostra capacitat industrial, comercial o innovadora; lloc de reflexió o discussió, també de diversió i esbarjo.

Us esperem a tots, l'Ajuntament, la comissió i tota l'organització estarem al vostre costat.

Esperem que aquest any la Fira marqui el final d'un exercici difícil i l'entrada del nou arribi desbordant de noves esperances i projectes.

Josep Manel Ferré i Aixendri
Regidor-President de Fira Amposta

 

organitza

Fira Amposta

Recinte Firal Terres de l´Ebre - C/ Sebastià Juan Arbó, s/n - 43870 Amposta
Tel 977 701 739 - Fax 977 701 650

correu electrònic - informació general - avís legal

amb el suport de
Generalitat de Catalunya. Departament d'Innovació, Universitats i Empresa. Direcció General de Comerç


Diputació de Tarragona


Ajuntament d'Amposta

entitat associada a
FEFIC, Federació de Fires de Catalunya