Fira Amposta 2011

salutació de l´alcalde d´amposta

Manel Ferré, alcalde d´Amposta. Salutació Fira Amposta 2011

La Fira d'Amposta té una gran importància estratègica per a l'economia de les Terres de l'Ebre, com a plataforma de promoció comercial i de projecció de les empreses.

És el marc excepcional per la trobada i l'intercanvi d'experiènciencies i del coneixement dels diferents sectors, i més tenint en compte el context econòmic actual. Malgrat tot, jo vull transmetre confiança en les nostres comarques i en la nostra gent que durant anys ha demostrat que sap fer front a l'adversitat i que amb treball i esforç pot treure el màxim profit del territori.

Us convido a fer un passeig per la Fira per comprovar que aquest sentiment és real i veure les propostes econòmiques i socials, la implicació decidida que diferents associacions, entitats, comerços, empreses i concessionaris estan fent per la Fira, escollint-la com a aparador, cercant noves possibilitats en un escenari econòmic exigent i difícil.

En aquesta línia de superació i innovació, en l'edició d'enguany estic especialment satisfet de poder presentar la 1a Fira d'Emancipació Juvenil; que presenta iniciatives, propostes i fins i tot solucions, per dotar al joves de recursos i eines, oferint-los-hi un gran ventall de possibilitats de cara al futur.

Us convido a gaudir de la Fira d'Amposta i de totes les activitats que s'han programat al seu voltant, especialment el dia 6 de desembre en què el Dia de la Comarca està dedicat a la nostra ciutat.

Manel Ferré Montañés
Alcalde d'Amposta

 

salutació del regidor de fires

Josep Manel Ferré, regidor de Fires. Salutació Fira Amposta 2011

Benvolguts amics,

Estem preparant de nou la inauguració de la Fira, un dels esdeveniments importants en el calendari de les nostres activitats municipals i centre de referència com aparador comercial.

Es a la Fira on podem apreciar el conjunt de les diferents activitats econòmiques de la nostra comarca i de les comarques veines.

Hem arribat a la 52ena edició, després d'un any ple de treball i dificultats que hem aconseguit superar amb l'esforç dels membres de la comissió, dels gremis, les associacions professionals, i la col.laboració de l'Ajuntament.

En aquesta nova edició tindrà un protagonisme especial una iniciativa de la regidoria de Joventut que organitza, en el marc de la Fira, l'anomenada " Fira d'emancipació ".
Es tracta d'unes jornades dedicades a la formació, promoció personal, orientació professional, projecció de futur, programes d'ocupació, etc.
Una iniciativa molt interessant i necessària que permetrà, en molts cassos, obrir noves expectatives en aquests temps difícils en els que la joventut i les famílies necessiten recolzament i orientació.

Li correspon aquest any a la nostra ciutat, ser amfitriona en el " dia de la Comarca " que sempre celebrem en el recinte firal, a iniciativa del Consell Comarcal i la col.laboració del nostre Ajuntament.

Com podeu veure, la promoció comercial, les noves idees, els negocis tradicionals, les ofertes més interessants, estaran combinades amb iniciatives socials, culturals, tècniques, lúdiques, esportives, etc. al gust de tothom.

Entre el 5 i el 9 de desembre, Fira Amposta posarà al servei de tots els participants, unes bones instal.lacions, un programa complert, la promoció més segura i tota la capacitat d'atracció que sols una fira amb l'arrelament de la nostra pot oferir.

Estarem a la vostra disposició i esperem la vostra presencia en la seguretat que trobareu aquells articles que necessiteu, aquells amics als que saludar, aquelles conferencies a les que assistir o aquelles activitats que us poden entusiasmar.

Gràcies per la vostra col.laboració i interès.

Esperem veure ja la fi d'una època difícil i, tant de bo, apreciem aviat els signes d'activitat i recuperació que ens mereixem.

Bona fira a tothom!

Josep Manel Ferré i Aixendri
Regidor-President de Fira Amposta

 

organitza

Fira Amposta

Recinte Firal Terres de l´Ebre - C/ Sebastià Juan Arbó, s/n - 43870 Amposta
Tel 977 701 739 - Fax 977 701 650

correu electrònic - informació general - avís legal

amb el suport de
Generalitat de Catalunya. Departament d'Innovació, Universitats i Empresa. Direcció General de Comerç


Diputació de Tarragona


Ajuntament d'Amposta

entitat associada a
FEFIC, Federació de Fires de Catalunya