Facebook Fira Amposta Twitter Fira Amposta App de Fira Amposta. Versió Android

salutació

Salutació de l'alcalde d'Amposta

Adam Tomàs, alcalde d'Amposta. Saluda Fira Amposta 2015


Motor de dinamització econòmica

Un dels eixos prioritaris de l'acció de govern de l'Ajuntament d'Amposta és i serà la dinamització econòmica de la ciutat, perquè és absolutament necessari per sortir de la precarietat que ens ha deixat la crisi. Ho fem i ho farem des de tots els àmbits possibles: donant suport a l'economia productiva, desenvolupant plans d'ocupació propis per a la creació directa de llocs de treball, introduint bonificacions per fer més atractius els nostres polígons industrials a noves empreses, fomentant l'emprenedoria, donant el nostre recolzament al petit comerç i al teixit empresarial del municipi, programant esdeveniments culturals i d'oci que atraguin visitants a la ciutat,... Tot plegat per fer d'Amposta la ciutat que els ampostins i ampostines ens mereixem.

La Fira de Mostres té molts ingredients per esdevenir un dels motors d'aquesta dinamització. Vol ser l'aparador de l'activitat comercial, industrial i empresarial d'Amposta i també del conjunt del territori; un espai perquè les empreses puguin fer-hi negocis. Però vol ser, també, una cita atractiva per als veïns del municipi, perquè s'apropin a conèixer els serveis i productes de les empreses de la ciutat i de fora. I, finalment, també volem que sigui un esdeveniment capaç d'atraure visitants de fora del municipi, que vinguin a passejar-s'hi i a conèixer la seva oferta, però també que mengin als nostres restaurants i comprin a les nostres botigues.

Amb tot això a la nostra ment, és pel que enguany fem l'entrada a la fira gratuïta. Una novetat que creiem fermament que beneficiarà a tothom. Ha de beneficiar Fira Amposta perquè es tracta d'una mesura que ha de ser capaç d'atraure més visitants i curiosos. Ha de beneficiar els expositors, perquè per davant dels seus estands hi passarà, segurament, més gent. I sobretot, ha de beneficiar el conjunt de la ciutat, amb més activitat al carrer, als comerços i als restaurants.

Us convido a visitar la Fira i a gaudir de les activitats paral·leles que hem programat. Feu d'aquests dies de fires, una cita imprescindible de l'agenda ampostina.

Adam Tomàs i Roiget
Alcalde d'Amposta

 

Salutació de la presidenta de Fira Amposta

Joana Estévez, presidenta de Fira Amposta


La fira dels expositors

S'acosta la Fira de Mostres d'Amposta i com a regidora de l'àrea i presidenta de Fira Amposta m'envaeixen els nervis i la il·lusió. Els nervis que se senten abans de veure el resultat de l'esforç, el treball i les hores invertides en l'organització d'aquesta 55a fira que esperem que sigui atractiva tant per als expositors com per als visitants. I la il·lusió que té aquell qui s'estrena per primer cop en una tasca i en una responsabilitat.

Hi ha dos ingredients imprescindibles per garantir l'èxit d'una fira de mostres com la d'Amposta. Per una banda, els expositors. Ells en són els protagonistes principals i sense ells no existiria la cita. Són els qui han de confiar i confien en què la Fira de Mostres d'Amposta els aportarà beneficis per al seu negoci o la seva institució. Aposten per estar-hi presents, invertir temps, recursos i diners i fer gran la fira, any rere any. Enguany, des de l'Ajuntament i des de Fira Amposta hem decidit fer un reconeixement merescut a tots aquests expositors i a la confiança que hi han dipositat durant totes aquestes dècades. És per això que serà el nostre expositor més antic, la Cambra Arrossera del Montsià, l'encarregada d'inaugurar la fira el 5 de desembre a les 11.30 del matí.

Per altra banda, tampoc hi hauria fira sense visitants. Són l'altra part imprescindible de la mostra. Veïns d'Amposta i de les ciutats i pobles veïns que visiten el pavelló firal, es passegen pels seus passadissos i s'acosten a conèixer les empreses i entitats que hi exposen. Perquè enguany puguin visitar-la com més millor, l'entrada serà gratuïta.

Dit tot això, només em queda animar-vos a tots a que visiteu la Fira de Mostres d'Amposta.

Joana Estévez
Presidenta de Fira Amposta
Regidora de Turisme, Fira i Promoció Exterior

 

Salutació del president de la Càmara Arrossera del Montsià

Hi han esdeveniments que, com els veiem sempre, no els acabem de valorar tal i com els pertoca. Et van acompanyant tota la vida, els veus créixer, consolidar-se i és en l'instant que ho pensem quan ens adonem de la importància que tenen per al nostre territori i de la suma d'esforços que han fet falta, per part de tanta gent, per tirar-los endavant i organitzar-los. La Fira representa clarament tot el que hem comentat. L'esforç inicial, valent, d'un petit grup de persones amb visió de futur, el pas per diferents emplaçaments, el creixement constant i la consolidació com a referència de l'activitat econòmica i social de la nostra comarca.

La Càmara Arrossera ha estat implicada des de l'inici, amb la Fira, sent expositors, cedint les instal·lacions, sumant esforços per fer-la créixer i millorar-la a cada edició, participant-hi. Les dates de la Fira les aprofitem per celebrar l'entrega dels Premis a l'Estudi i els Premis a les millors qualificacions de Batxillerat i Estudis Superiors així com els reconeixements a la jubilació dels nostres treballadors. Un fet que referma, encara més, aquesta vinculació entre Càmara i la Fira. Una Fira de Mostres, una Fira de marcada activitat econòmica amb forta implicació social i origen de moltes activitats paral·leles, punt d'encontre i diàleg que fa progressar un territori que estimem.

Els socis de La Càmara estem molt agraïts per l'elecció de la nostra entitat per donar el tret de sortida a la Fira de l'any 2015 que, com cada any, serà un èxit que refermarà aquesta aposta que ha afavorit el desenvolupament de les nostres terres.

ENS VEIEM A LA FIRA!

Miquel Fàbregas
President de la Càmara Arrossera del Montsià

 

Ajuntament d´Amposta (Fira Amposta) · Recinte Firal Terres de l´Ebre · C. Sebastià Juan Arbó, s/n
Tel. 977 701 739 · Fax 977 701 650 · fira@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

organitza
Fira AmpostaAjuntament d'Amposta

amb el suport de

Generalitat de Catalunya. Departament d'Empresa i OcupacióDiputació de Tarragona

entitat associada a

FEFIC, Federació de Fires de Catalunya