Facebook Fira Amposta Twitter Fira Amposta

salutació

Salutació de l'alcalde d'Amposta

Adam Tomàs, alcalde d'Amposta. Saluda Fira Amposta 2015


Comerç, serveis i automoció, juntament amb maquinària agrícola i ramaderia, són els principals sectors que, tradicionalment, han exposat les seves novetats a la Fira de Mostres d'Amposta. Una cita que, enguany, arriba a la seua 56a edició i en la que hi podran trobar més d'un centenar empreses i institucions que mostraran els seus productes i serveis. No deixin de visitar-la. Segurament descobriran el ric teixit empresarial que hi ha, no només a Amposta, sinó al conjunt de les Terres de l'Ebre.

Enguany, continuem apostant per fer una fira d'entrada gratuïta. Un model que vam iniciar l'any passat i que es va demostrar ser encertat. Va atraure més visitants a la fira i això, va beneficiar els expositors que van estar-hi presents. Però també va ser positiu per al sector de la restauració del municipi que, durant els quatre dies de fira, va treballar de forma intensa. Esperem que enguany es repeteixin -o fins i tot s'incrementin- les xifres d'assistència de l'any passat, que es van situar en les 52.000 visites.

D'altra banda, en aquesta 56a edició, commemorarem els més de 30 anys d'agermanament d'Amposta amb Saint Jean de la Ruelle. El seu alcalde, Christophe Chaillou, serà l'encarregat d'inaugurar la mostra. A més a més, aquest municipi disposarà d'un estand que ens aproparà a les seves potencialitats. Volem, a més, estretir relacions amb aquest municipi, on hi han fet arrel molts fills d'ampostins.

Només em resta desitjar-vos una bona fira.

Adam Tomàs,
alcalde d'Amposta

 

Salutació de la presidenta de Fira Amposta

Joana Estévez, presidenta de Fira Amposta


Un any més som a fires. Enguany amb la 56ena edició, que celebrem del 3 al 6 de desembre, comptarem amb la presència de més de 100 expositors vinguts, la majoria, de la nostra població, però també de ciutats veïnes i d’altres més llunyanes.

Aquest any, un 30 per cent dels nostres expositors serà la primera vegada que aposten per Fira Amposta com a màxim aparador del sector firal de les Terres de l’Ebre, però també comptarem amb la presència de les empreses, associacions, institucions..que any rere any ens fan confiança.

Durant mesos, des de la regidoria de Fires hem estat treballant perquè la Fira de Mostres sigui un èxit, tant per als visitants, que esperem que ens facin la mateixa confiança que en les darreres edicions i gaudeixin passejant per la fira, de les atraccions, de les exhibicions eqüestres, realitzant compres, observant la ramaderia... com per als expositors, que els hi sigui una cita imprescindible per a donar a conèixer el seu negoci i presentin les novetats de cara al proper any.

Només em resta donar les gràcies a la resta dels col·laboradors, membres de la comissió i personal de Fira Amposta per la gran tasca que desenvolupen. També desitjar-vos a tots bona fira.

Sigueu tots benvinguts.

Joana Estévez
Presidenta de Fira Amposta
Regidora de Turisme, Fira i Promoció Exterior

 

Salutació de l´alcalde de Sant Jean de la Ruelle


Je suis particulièrement honoré de participer à l'inauguration de la 56ème édition de la Fira d'Amposta.

Je remercie tout particulièrement le Maire d'Amposta, mon collègue Adam Tomas, et la Présidente de la Fira, Joana Estevez, de cette invitation qui honore la ville de Saint Jean de la Ruelle.

En cette année qui marque le trentième anniversaire du jumelage entre nos deux cités, je souhaite -par cette présence en terre catalane - souligner les liens d'amitiés qui unissent Saint Jean de la Ruelle et Amposta et saluer chaleureusement toutes celles et tous ceux qui y contribuent depuis de longues années et notamment nos comités de jumelages.

Je veux également saluer le dynamisme économique et commercial d'Amposta dont témoigne la Fira depuis plus de cinquante ans et féliciter tous les acteurs du territoire qui y contribuent. En cette période difficile, il revient plus que jamais d'agir en partenariat au service de l'intérêt commun et d'abord de l'emploi. Les villes ont un rôle décisif à jouer dans la revitalisation des territoires. Vous en donnez un magnifique exemple.

Je tiens enfin à redire combien notre engagement européen est essentiel. Dans les périodes troublées que nous vivons, il nous revient plus que jamais d'affirmer l'importance de l'amitié, de la coopération et des échanges entre nos habitants et notamment les plus jeunes, pour faire vivre une Union européenne plus humaine et plus proches de ses citoyens.

Je formule le vœu que Saint Jean de la Ruelle et Amposta y contribuent plus activement que jamais!

Je vous souhaite de très belles journées de Fires.

Christophe Chaillou
Conseiller départemental du Loiret
Maire de Saint Jean de la Ruelle


Em sento especialment honrat de participar en la inauguració de la 56a edició de Fira Amposta.

Agraeixo particularment a l'alcalde d'Amposta, el meu col·lega Adam Tomàs, i a la Presidenta de Fira, Joana Estévez, aquesta invitació que honora a la ciutat de Saint Jean de la Ruelle.

Aquest any en què es compleix el trentè aniversari de l'agermanament entre les dues ciutats, desitjo - amb aquesta presència a Catalunya - emfatitzar els llaços d'amistat que uneixen Saint Jean de la Ruelle i Amposta i saludar càlidament a totes aquelles persones que hi contribueixen des de fa anys i en especial, als nostres comitès d'agermanament.

També vull reconèixer el dinamisme econòmic i comercial d'Amposta evidenciat amb aquesta fira de més de cinquanta anys, i felicito a tots els del territori que ho fan possible. En aquests temps difícils, es torna més necessari que mai, treballar en col·laboració al servei de l'interès comú i de la creació d’ocupació. Les ciutats tenen un paper decisiu en la revitalització dels territoris, i vosaltres en doneu un gran exemple.

Finalment, vull reiterar com n’és d’essencial el nostre compromís europeu. En els temps difícils en què vivim, es torna més necessari que mai afirmar la importància de l'amistat, de la cooperació i dels intercanvis entre la nostra gent i especialment dels més joves, per donar suport a una Unió Europea més humana i propera als seus ciutadans.

Tinc l’esperança que Saint Jean de la Ruelle i Amposta contribueixin més activament que mai en aquest agermanament!

Us desitjo bons dies de Fira!

Christophe Chaillou
Conseller departamental del Loiret
Alcalde de Saint Jean de la Ruelle

 

Ajuntament d´Amposta (Fira Amposta) · Recinte Firal Terres de l´Ebre · C. Sebastià Juan Arbó, s/n
Tel. 977 701 739 · Fax 977 701 650 · fira@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

organitza
Fira AmpostaAjuntament d'Amposta

amb el suport de

Generalitat de Catalunya. Departament d'Empresa i OcupacióDiputació de Tarragona

entitat associada a

FEFIC, Federació de Fires de Catalunya