Facebook Fira Amposta Twitter Fira Amposta

salutacióJoan Cercós Rosa. Saluda Fira Amposta 2017

Amposta enceta el mes de desembre celebrant la 57a edició de la Fira de Mostres, un aparador on, un any més, el nostre poble exhibeix a tot el territori les seves potencialitats en l'àmbit de l'agricultura, del comerç i els serveis.

La nostra fira, que va començar sent una exhibició agrícola i ramadera, actualment ha trascendit el seu àmbit inicial obrint-se a altres sectors representatius del nostre teixit econòmic i convertint-se en un dels principals events del nostre territori.

Em sento immensament agraït a l'Ajuntament d'Amposta, i especialment al seu Alcalde, per haver-me donat l'oportunitat de participar en la Inauguració de la Fira de Mostres d'Amposta, el meu poble, on he nascut, he crescut, on visc i on m'agrada viure.

Us animo a sortir al carrer, passejar, visitar els estands i gaudir de totes les activitats que ens ofereix la nostra fira.

Joan Cercós RosaAdam Tomàs, alcalde de Amposta. Saluda Fira Amposta 2017


El model de fira d’entrada gratuïta amb expositors de diferents sectors econòmics i sense perdre les arrels agrícoles de la mostra. Aquesta és l’aposta de l’equip de govern d’Esquerra per a la Fira de Mostres, que enguany arriba a la 57a edició. Ho fa mantenint les xifres d’expositors d’anteriors anys. Això és gràcies a l’esforç de l’àrea de Fires, que treballa intensament per presentar una mostra variada i diversa que és capaç de generar més de 50.000 visites i que a la vegada esdevé un bon espai de relacions comercials.

A la Fira hi trobaran més d’un centenar d’empreses i institucions que presentaran els seus productes i serveis. N’hi ha de tots els sectors comercials: des dels innovadors, com els vehicles elèctrics, fins als tradicionals, com la ramaderia. I és que la Fira vol ser conjunció de la modernitat del segle XXI amb les activitats tradicionals que han configurat durant segles el nostre entorn. L’activitat agrícola i ramadera continua tenint-hi un paper destacat.

I precisament pensant amb aquestes tradicions vinculades a l’activitat del sector primari a la nostra ciutat, l’encarregat d’inaugurar la mostra serà Joan Cercós, una persona molta destacada dins del món de la pagesia de la nostra ciutat. Tot un reconeixement a una vida dedicada a aquest sector econòmic i també a la reivindicació de les seves necessitats. No només va formar part del sindicat Unió de Pagesos i va ser el representant del sector arrossaire a tot l’Estat espanyol, sinó que també va ser membre del comitè consultiu de la Unió Europea sobre aquest sector. Un plaer que presideixi l’acte inaugural.

Només em queda desitjar-los molt bona fira.

Adam Tomàs,
Alcalde d’AmpostaJoana Estévez, presidenta de Fira Amposta


Com cada any per aquestes dates, la nostra ciutat celebra la Fira de Mostres, aquest any en la seva 57a edició.

Amposta encén els llums de Nadal i es prepara per acollir milers de visitants a la nostra ciutat. S’apropen dies molt especials i emotius per a tots nosaltres. Dies per deixar enrere els moments durs que hem viscut i donar la benvinguda a moments festius, d’ il·lusió i esperança.

Us animem a participar de les totes les activitats programades: tallers, xerrades, taules rodones, exhibicions eqüestres i canines... i gaudir passejant per la zona de firants i atraccions. Prepareu les vostres compres nadalenques amb els productes que us ofereixen els nostres expositors, i gaudiu amb els petits de la casa de la zona ramadera i eqüestre.

Finalment, no em vull oblidar d’agrair la feina dels tècnics de l’àrea i l’ajut de la comissió de fires i de persones anònimes que, de manera desinteressada, contribueixen a fer gran aquesta fira.

Tingueu tots una bona fira!.

Joana Estévez
Presidenta de Fira Amposta
Regidora de Turisme, Fira i Promoció Exterior

 

 

Ajuntament d´Amposta (Fira Amposta) · Recinte Firal Terres de l´Ebre · C. Sebastià Juan Arbó, s/n
Tel. 977 701 739 · Fax 977 701 650 · fira@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

organitza
Fira AmpostaAjuntament d'Amposta

amb el suport de

Generalitat de Catalunya. Departament d'Empresa i OcupacióDiputació de Tarragona

entitat associada a

FEFIC, Federació de Fires de Catalunya