Facebook Fira Amposta Twitter Fira Amposta

Programa d'actes : Activitats eqüestres
DIJOUS 6 DE DESEMBRE

A les 17:00 h - Demostració del Servei Caní de la Policia Local d’Amposta amb la seva unitat K-9.
Demostració del servei caní d’altres patrulles policials del territori.

A les 18:00 h - Exhibició eqüestre a càrrec dels alumnes d’Hípica Roselló.

A les 18:15 h - Demostració en diverses disciplines de doma a la Vaquera (Tàndem, Doma, Garrotxa) a càrrec de la jove promesa Ampostina, Iván Asensio. (RANCHO J.A.).

A les 18:30 h - Exhibició hípica en les modalitats de Doma Clàssica i Alta Escola a càrrec de Dana Martí, jove amazona d’Amposta.DIVENDRES 7 DE DESEMBRE

A les 11:30 h - L’Associació Engrescats de les Terres de l’Ebre, organitza la Desfilada de Canins Adoptables.

A les 12:40 h - Demostració hípica de doma a la vaquera a càrrec del reconegut genet resident a l’Aldea, Rafael Garrido.

A les 17:30 h - Presentació dels nous espectacles eqüestres de la prestigiosa Hípica Roselló d’Amposta, a càrrec dels seus alumnes més petits i dels dos propietaris de l’hípica, Srs. Jordi i Cinto Roselló, dos grans aficionats al mon del cavall, sobradament reconegut arreu de les nostres terres.

A les 18:15 h - Exhibició hípica en la modalitat d’Alta Escola a càrrec de la jove amazona ampostina, Dana Martí.DISSABTE 8 DE DESEMBRE

A les 11:15 h - Presentació a la nostra Ciutat el Poni Club NATURA HÍPICA, (els Reguers), una manera diferent d’entendre i viure el mon del cavall. Ells ens oferiran una pinzellada del seu espectacle RIO 2018, on els seus joves genets i amazones realitzaran demostracions de volteig, salt, games, reprisse, amb els seus preciosos ponis de raça Whelsh, Appaloosa i Shetland.

A les 17:30 h - Demostració en diverses disciplines de doma a la vaquera a càrrec de la jove promesa Ampostina, Ivan Asensio. (RANCHO J.A).

A les 18:00 h - Exhibició en les disciplines d’Obediència i Protecció Deportiva Canina a càrrec de l’ensinistrador local Manel Balagué i Janin Quesada del centre caní de la nostra ciutat De Vanbada kn’s; format a la Real Societat Canina de Catalunya i el Real CEPPA.

A les 18:30 h - Presentació dels nous espectacles eqüestres de la prestigiosa Hípica Roselló d’Amposta, a dels dos propietaris de l’hípica, Jordi i Cinto Roselló.DIUMENGE 9 DE DESEMBRE

A les 11:15 h - Gran matinal eqüestre a càrrec de l’escola d’equitació HÍPICA EQUITOR (Jesus-Tortosa) que ens presentaran el seu renovat espectacle “L’ESSÈNCIA D’UN RIU V”, amb el Sr. Josep Bonfill propietari de la hípica, i amb Gumer Gabaldon expert i reconegut genet i millor. Ells i els seus alumnes ens faran gaudir amb exercicis de: Doma d’Alta Escola, exhibició de Garrotxa, Pas a tres, Pas a dos amb amazones a la gropa, demostració de tàndem; i un gran Carrusel final.

A les 18:15 h - Espectacle Final Fira Amposta 2018: Exhibició de cloenda on faran una demostració de les seves habilitats, en figures i traçades els professors de l’Hípica Roselló, Hípica Equitor, Ivan Asensio, Dana Marti, Rafa Garrido.

A les 19:30 h - Lliurament de Diplomes a la secció ramadera per part de les autoritats.

A les 19:45 h - Lliurament de Trofeus a Hípiques i a participants en la secció Eqüestre Fira Amposta 2018, per part de les autoritats.


Nota - L’Organització es reserva el dret de modificar o suspendre, en tot o en part, algun dels actes per inclemències meteorològiques, o altres causes majors alienes a l’organització.


Amb la col·laboració de: Associació Cultural Eqüestre d’Amposta.

Ajuntament d´Amposta (Fira Amposta) · Recinte Firal Terres de l´Ebre · C. Sebastià Juan Arbó, s/n
Tel. 977 701 739 · Fax 977 701 650 · fira@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

organitza
Fira AmpostaAjuntament d'Amposta

amb el suport de

Generalitat de Catalunya. Departament d'Empresa i OcupacióDiputació de Tarragona

entitat associada a

FEFIC, Federació de Fires de Catalunya