Facebook Fira Amposta Twitter Fira Amposta

salutacióSalutació de la presidenta de l´AECE

Maria José Fernández. Saluda Fira Amposta 2018

Fa gairebé sis mesos que estic al capdavant de l’Associació d’Empresaris de les Comarques, agraeixo sincerament que hagueu pensat amb mi per inaugurar la 58a. Fira de Mostres d’Amposta i personalment, com a planera, em sento orgullosa de donar la benvinguda a una de les fires referents del territori.

Aquest any la Fira reconeixerà al teixit empresarial i l’esforç que fa l’empresariat per dinamitzar econòmicament la societat, com a empresària i Presidenta de la patronal de les Terres de l’Ebre, vull encoratjar a aquells emprenedors i emprenedores que lluiten pels seus somnis, que ningú els regalarà res, però amb dedicació, optimisme i aprenent dia a dia, aconseguiran les seves fites. També, als empresaris i empresàries, que ens toca reinventar-nos per poder estar en el mercat actual, seguim treballant, i junts, sempre aconseguirem més que per separat. L’AECE té molts reptes, però la finalitat d’aquell grup d’empresaris que es va fundar ara fa 21 anys, era trobar un nexe d’unió entre tots els empresaris i empresàries de les Terres de l’Ebre.

Estic convençuda que aquesta nova edició de la Fira de Mostres d’Amposta tornarà a ser un èxit, són moltes les persones que durant l’any treballen per a que cada cop sigui millor.

BONA FIRA!!!

Maria José Fernández Ferrer
Presidenta AECE
Salutació de l'alcalde d'Amposta

Adam Tomàs, alcalde de Amposta. Saluda Fira Amposta 2018

Arriba la 58a edició de la Fira de Mostres, un espai on any rere any empreses i institucions del territori però també d’altres punts de la geografia mostren els seus productes i serveis. Aquesta serà l’última Fira de Mostres d’aquest mandat i arribarà amb una gran novetat: la inclusió d’un espai dedicat a l’organització d’esdeveniments, on es concentraran les empreses que es dediquen a aquest sector. L’objectiu és l’especialització dins la multisectorialitat. També amb la voluntat de renovar la Fira, sempre sense perdre les arrels de la Fira de Mostres i de Maquinària Agrícola. Qui sap si en un futur, aquest espai, EbreEvents, acaba convertint-se en una fira amb dates pròpies.

D’altra banda, continuem apostant per una Fira de Mostres d’accés gratuït, una mesura que vam impulsar ja el primer any de mandat, donant compliment així a un dels nostres compromisos electorals. És un model que ha funcionat amb èxit -ho demostra tant el volum de visitants com dels volum de negoci generat durant els dies de Fira.

La Fira de Mostres continua sent una de les cites més importants del calendari d’hivern d’Amposta. Els seus visitants hi trobaran més d’un centenar d’empreses i institucions que presenten els seus productes i serveis. Enguany, l’encarregada d'inaugurar la fira serà Maria José Fernàndez, presidenta de l’Associació Empresarial de les Comarques de l’Ebre (AECE). Una persona amb una forta vinculació al món empresarial del nostre territori i que durant molts anys ha exposat els seus productes a la Fira de Mostres.

Dit això, només em queda desitjar-los molt bona fira.

Adam Tomàs
Alcalde d’AmpostaSalutació de la presidenta de Fira Amposta

Joana Estévez, presidenta de Fira Amposta


Encetem ja la 58a edició de la Fira de Mostres d’Amposta. Des de la regidoria de Fires ens hem esforçat molt perquè, tant expositors com visitants, us sentiu acollits i sorpresos amb les novetats que enguany se us presenten.

Teniu al vostre abast tot un seguit d’empreses, associacions, entitats i ramaders que us oferiran el millor que saben fer, la seva passió, el seu treball.

Aquest any us presentem la 1a edició de la Fira Ebre Events, un espai diferenciat dins la pròpia fira en la qual venim treballant des de fa dos anys i que esperem que en posteriors edicions esdevingui una fira amb caràcter propi que acabi sent un referent a les nostres terres.

Us desitgem que gaudiu de tots els actes que us hem preparat amb un programa de jornades i xerrades molt atapeït, activitats dins la Fira Ebre Events per als futurs nuvis, activitats eqüestres, atraccions, firants, premis de ramaderia, exhibicions canines...

Només em resta donar les gràcies als col·laboradors, membres de la comissió i personal de Fires pel seu esforç en que tot surti bé i desitjar-vos a tots una molt bona fira.

Somrieu, viviu, estimeu, gaudiu i sobretot, sigueu feliços!

Joana Estévez
Presidenta de Fira Amposta

 

Ajuntament d´Amposta (Fira Amposta) · Recinte Firal Terres de l´Ebre · C. Sebastià Juan Arbó, s/n
Tel. 977 701 739 · Fax 977 701 650 · fira@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

organitza
Fira AmpostaAjuntament d'Amposta

amb el suport de

Generalitat de Catalunya. Departament d'Empresa i OcupacióDiputació de Tarragona

entitat associada a

FEFIC, Federació de Fires de Catalunya