Facebook Fira Amposta Twitter Fira Amposta

notíciesLA 59a FIRA DE MOSTRES CONSOLIDA L'ESPAI DEDICAT ALS ESDEVENIMENTS I MANTÉ ELS SECTORS MÉS TRADICIONALS

La Fira de Mostres d’Amposta repeteix, en aquesta 59a edició de la Fira de Mostres, l’espai dedicat a les cerimònies i esdeveniments. Un any més, les empreses dedicades als esdeveniments, com fotògrafs o especialistes en l’organització de cerimònies, ocuparan un passadís de la mostra. Els visitants podran gaudir de 5.000 metres quadrats d’exposició interior i 25.000 metres quadrats d’exterior.

Enguany la representant del sector turístic de la ciutat i també propietària del restaurant l’Estany, Elisabet Bo, serà qui inaugurarà la Fira. "Des de que vam assumir l’alcaldia, apostem perquè la persona que inauguri la Fira tingui vinculació directa amb els sectors econòmics presents i que també tingui vinculació amb la ciutat", diu l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, "enguany hem escollit la figura d’Elisabet Bo, dona i empresària, impulsora d’un projecte turístic pioner i referent a la nostra ciutat". Adam Tomàs també ha avançat que des de l’Ajuntament ja s’està posant en marxa la propera edició, que tindrà novetats.


Més de 100 expositors

Un total de 107 expositors ompliran el recinte, on s’hi sumaran les 45 parades del carrer Sebastià Joan Arbó i les 27 atraccions de l’exterior. A l’exterior també hi haurà 37 boxes en animals. Es tracta de gairebé una vintena d’expositors nous en relació a l’edició anterior. Una Fira que cada any acull uns 50.000 visitants i on un 60% de les empreses expositores repeteixen anualment.

La regidora de Fires, Núria Pla, ha mostrat la seva satisfacció per tindre l’espai firal ple: ‘’Un mes abans ja teníem tots els estants tancats. A dia d’avui ens continuen preguntant si hi ha lloc però ja està tot ple’’. A més de les demostracions dels productes, durant la Fira també es duran a terme altres actes, com la Gala de l’Educació (divendres 6) o la Gala del Comerç (dijous 5).


El dia del nen

El dia 5 de desembre, coincidint amb el dia Internacional dels Nens, el volum de les atraccions serà més baix de l’habitual. A més, els tiquets aquest dia tindran un preu de 2 euros.

La Fira tindrà lloc del 5 al 8 de desembre al Pavelló 1 d’Octubre amb entrada gratuïta i l’horari d’obertura serà partit, d’11h a 14h i de 16h a 21h.INSCRIPCIONS PER AL 49è CONCURS DE PAELLES

[08/10/2019]

A partir del dia 14 d'octubre de 2019, als baixos de l’Ajuntament, de 9 a 13 hores, es podran apuntar les persones interessades en participar en el concurs de paelles que se celebrarà el dia 6 de desembre en el decurs de Fira Amposta.

Les persones interessades podran inscriure, com a màxim, a dues persones. Per a fer-ho cal portar fotocòpia del DNI.

Quan hi hagin inscrites les 25 paelles participants, s'obrirà una llista d'espera per ordre d'arribada perquè, en cas que algú sigui baixa, pugui participar en el concurs.PUBLICADES LES BASES PER A L'EXPLOTACIÓ DE LA BARRA DE LA FMA2019

[02/10/2019]

Els/les participants hauran de presentar les seves ofertes abans del dia 25 d’octubre del 2019 al Registre municipal de l’Ajuntament d’Amposta situat a la Plaça de l’Ajuntament, 2-4, 1r pis d’Amposta.

BASES REGULADORES DE L’ATORGAMENT DE LA LLICÈNCIA D’ÚS PRIVATIU PER LA COL·LOCACIÓ I EXPLOTACIÓ DE LA BARRA DE FIRA DE MOSTRES 2019

 

Ajuntament d´Amposta (Fira Amposta) · Recinte Firal Terres de l´Ebre · C. Sebastià Juan Arbó, s/n
Tel. 977 701 739 · Fax 977 701 650 ·
fira@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

organitza
Fira AmpostaAjuntament d'Amposta

amb el suport de

Generalitat de Catalunya. Departament d'Empresa i OcupacióDiputació de Tarragona

entitat associada a

FEFIC, Federació de Fires de Catalunya