Facebook Fira Amposta Twitter Fira Amposta

Programa d'actes : Activitats eqüestres
DIJOUS 5 DE DESEMBRE

A les 17:00 h - Demostració en diverses disciplines de doma a càrrec de la jove promesa Ampostina, Iván Asensio. (RANCHO J.A.).

A les 17:30 h - Exhibició hípica en les modalitats de Doma Clàssica i Alta Escola a càrrec de Dana Martí, jove amazona d’Amposta.

A les 18:00 h - Exhibició d’Alta Escola a càrrec de Rafael Garrido, jove genet de l’Aldea (Centre Hípic La Promesa).DIVENDRES 6 DE DESEMBRE

A les 12:00 h - Demostració del Servei Caní de la Policia Local d’Amposta, amb la seva unitat K-9.

A les 13:00 h - Exhibició hípica en la modalitat d’Alta Escola a càrrec de la jove amazona ampostina, Dana Martí. (tarda).

A les 18:00 h - Exhibició “Especial a la protecció” a càrrec de l’ensinistrador local Manel Balagué del centre caní de la nostra ciutat De Vanbada kn’s, format a la Real Societat Canina de Catalunya i el Real CEPPA i Rafa Puente, del centre caní Pimerkan, guia caní actiu en alta competició tant a nivell nacional com internacional, amb una experiència de més de 20 anys.

A les 18:45 h - Exhibició hípica en la modalitat d’Alta Escola a càrrec de la jove amazona ampostina, Dana Martí.

A les 19:15 h - Demostració en diverses disciplines de doma a càrrec de la jove promesa Ampostina, Iván Asensio. (RANCHO J.A.).

A les 19:45 h - Exhibició d’Alta Escola a càrrec de Rafael Garrido, jove genet de l’Aldea (Centre Hípic La Promesa).DISSABTE 7 DE DESEMBRE

A les 11:30 h - Exhibició hípica en la modalitat d’Alta Escola a càrrec de la jove amazona ampostina, Dana Martí.

A les 12:00 h - Demostració en diverses disciplines de doma a càrrec de la jove promesa Ampostina, Iván Asensio. (RANCHO J.A.).

A les 12:30 h - Exhibició d’Alta Escola a càrrec de Rafael Garrido, jove genet de l’Aldea (Centre Hípic La Promesa).

A les 17:30 h - Presentació a la nostra Ciutat el Poni Club NATURA HÍPICA del Reguers, una manera diferent d’entendre i viure el mon del cavall. Ens oferiran un espectacle on els seus joves genets i amazones realitzaran demostracions de volteig, salt, games, reprise, amb els seus preciosos ponis de raça Whelsh, Appaloosa i Shetland.DIUMENGE 8 DE DESEMBRE

A les 11:15 h - Gran matinal eqüestre a càrrec de l’escola d’equitació HÍPICA EQUITOR (Jesús-Tortosa) que ens presentaran el seu renovat espectacle “L’ESSÈNCIA D’UN RIU V”, amb el Sr. Josep Bonfill propietari de la hípica, i amb Gumer Gabaldon expert i reconegut genet. Ells i els seus alumnes ens faran gaudir amb exercicis de: Doma d’Alta Escola, exhibició de Garrotxa, Pas a tres, Pas a dos amb amazones a la grupa, demostració de tàndem; i un gran Carrusel final.

A les 18:05 h - Espectacle Final Fira Amposta 2019: Exhibició de cloenda on faran una demostració de les seves habilitats, en figures i traçades els professors de l’Hípica Equitor, Iván Asensio, Dana Marti, Rafael Garrido, Poni Club Natura Hípica i l’ensinistrador Manel Balagué.

A les 19:30 h - Lliurament de Diplomes a la secció ramadera per part de les autoritats.

A les 19:40 h - Lliurament de Trofeus a Hípiques i a participants en la secció Eqüestre Fira Amposta 2019 per part de les autoritats.


Nota - L’Organització es reserva el dret de modificar o suspendre, en tot o en part, algun dels actes per inclemències meteorològiques, o altres causes majors alienes a l’organització.


Amb la col·laboració de: Associació Cultural Eqüestre d’Amposta.

Ajuntament d´Amposta (Fira Amposta) · Recinte Firal Terres de l´Ebre · C. Sebastià Juan Arbó, s/n
Tel. 977 701 739 · Fax 977 701 650 · fira@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

organitza
Fira AmpostaAjuntament d'Amposta

amb el suport de

Generalitat de Catalunya. Departament d'Empresa i OcupacióDiputació de Tarragona

entitat associada a

FEFIC, Federació de Fires de Catalunya