Facebook Fira Amposta Twitter Fira AmpostaSalutació d´Elisabeth Bo

Elisabeth Bo, empresària del sector turístic. Saluda Fira Amposta 2019

La primera coincidència que tenim la Fira i jo és que vàrem néixer el mateix any, el 1960.

Com a ampostina i empresària del nostre territori, hem donat i donem a conèixer la cultura, gastronomia i tradició i em sento orgullosa que haguéssiu pensat en mi com a representant de la nostra empresa per a inaugurar la 59a edició de la Fira de Mostres del nostre poble. Dono la benvinguda a la Fira que ens ha marcat de petits i grans com a un esdeveniment de gran importància per al nostre territori.

Aquesta edició la fira reconeixerà la feina feta des dels fogons del Restaurant la Casa de Fusta, des d’on han sortit propostes de la nostra família, treballadors, col·laboradors, per dinamitzar la nostra ciutat i territori, posant-la al mapa turístic del nostre país i més enllà, simplement sent un aparador com la Fira i com a casa nostra per on han passat i passaran milers i milers de persones i que han transmès les bonances comercials, ramaderes, culturals i gastronòmiques del nostre poble.

Encoratjar a la Fira i tots els seus responsables i col·laboradors a què segueixi sent un èxit de participació i un gran expositor comercial del nostre poble.

BONA FIRA 2019!
Elisabeth Bo Escala
Restaurant Casa de Fusta
Salutació de l'alcalde d'Amposta

Adam Tomàs, alcalde d'Amposta. Saluda Fira Amposta 2019

Més de cent empreses i institucions participen enguany a la 59a edició de la Fira de Mostres d’Amposta. Una cita que no seria possible sense el treball de l’àrea de Fires de l’Ajuntament, així com la col·laboració desinteressada dels membres de la Comissió de Fires, que treballa colze a colze amb l’administració perquè la Fira sigui un èxit cada any.

Continuem consolidant i engrandint el model de Fira iniciat fa quatre anys, amb l’entrada gratuïta per afavorir les visites i els contactes comercials que s’estableixen en el marc de la cita. I treballem perquè l’oferta que s’hi troben els visitants sigui atractiva i interessant. Per segon any consecutiu, el sector de l’organització d’esdeveniments hi tindrà un espai destacat, que conviurà amb els sectors més tradicionals de la Fira.

Enguany, la inauguradora de la Fira serà Elisabet Bo, copropietària del Restaurant la Casa de Fusta i impulsora de tot un projecte turístic pioner al Delta de l’Ebre. Volem, així, reconèixer la trajectòria d’èxit d’una professional dins el sector turístic de la nostra ciutat, important per a l’economia d’Amposta.

La inauguració serà un dels actes destacats de les activitats paral·leles a la Fira, però no serà l’únic. Enguany hi ha programada la Gala del Comerç, que reconeixerà els establiments d’Amposta que el 2018 o el 2019 van celebrar els 25 i els 30 anys, així com trajectòries professionals estacades dins el teixit comercial de la ciutat. També repetirem la Gala de l’Educació, amb el reconeixement als i les docents que s’han jubilat durant el curs 2018-2019, l’entrega de les beques a l’excel·lència als estudis i la presentació del llibre Premi de Recerca de Batxillerat Ciutat d’Amposta. No hi faltaran tampoc les exhibicions ramaderes.

Vinguin i gaudeixin de la Fira.
Adam Tomàs i Roiget
Alcalde d'Amposta
Salutació de la presidenta de Fira Amposta

Núria Pla i Toldà. Regidora de Fires. Saluda Fira Amposta 2019

A les seves mans tenen el programa d’activitats i expositors de la 59a edició de la Fira de Mostres d’Amposta, una edició que per mi sempre serà especial. Al llarg de la meva trajectòria professional he viscut de prop la Fira en diverses ocasions en el paper d’expositora. Ara, però, la vida m’ha donat l’oportunitat d’estar al capdavant de l’organització, com a regidora de Fires.

Al llarg d’aquests darrers mesos, els primers en el meu nou càrrec que vaig assumir amb il·lusió, però també amb moltíssima responsabilitat, he treballat de forma intensa perquè la 59a edició de la Fira sigui una digna successora de totes les Fires que l’han precedit. M’he esmerçat perquè la Fira de Mostres continuï mantenint el seu esperit inicial. La Fira de Mostres d’Amposta ha de continuar sent l’espai on l’automoció mostri les seves ofertes; també on la ramaderia i l’agricultura, importants per al nostre teixit econòmic, hi siguin presents; i un espai de l’aparador comercial d’Amposta i les Terres de l’Ebre.

D’altra banda, enguany hem continuat consolidant l’espai Ebre Events, que dona presència a tot el sector vinculat a l’organització d’esdeveniments. Gràcies a la iniciativa iniciada l’any passat, enguany comptarem amb una oferta molt interessant per tots aquells que necessitin organitzar un esdeveniment com un enllaç, per exemple.

Abans d’acomiadar-me, permeteu-me que agraeixi la feina feta per les anteriors regidores i regidors de Fires, per haver fet viure la fira fins a la 59a edició. I també agrair, molt especialment, la feina que de forma desinteressada fan la Comissió de Fires perquè puguem gaudir tots plegats d’aquests quatre dies.

Ara sí, que tingueu bona fira.
Núria Pla i Toldà
Regidora de Fires i Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament d’Amposta

 

Ajuntament d´Amposta (Fira Amposta) · Recinte Firal Terres de l´Ebre · C. Sebastià Juan Arbó, s/n
Tel. 977 701 739 · Fax 977 701 650 · fira@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

organitza
Fira AmpostaAjuntament d'Amposta

amb el suport de

Generalitat de Catalunya. Departament d'Empresa i OcupacióDiputació de Tarragona

entitat associada a

FEFIC, Federació de Fires de Catalunya