Facebook Fira Amposta Twitter Fira AmpostaAdam Tomàs, alcalde d'Amposta. Saluda Fira Amposta 2023

Salutació de l'alcalde d'Amposta

Benvolguts veïns i veïnes d’Amposta,

Tornem a tenir aquí la Fira de Mostres, una finestra que us mostrarà les novetats del sector comercial, ramader i agrícola o el dels esdeveniments. És un orgull donar-vos la benvinguda a aquesta 61a edició, que del 6 al 9 de desembre farà d’Amposta un epicentre d’innovació, coneixement, oportunitats i tradició.

La fira multisectorial d’Amposta s’ha convertit, al llarg de sis dècades, en una cita imprescindible no només per al veïnat de la ciutat, sinó per a persones d’arreu de les Terres de l’Ebre. Dels orígens en guardem la tradició de l’antic mercat ramader, però com la societat ampostina, l’esdeveniment ha anat evolucionant i creixent fins a abraçar els diferents sectors que avui excel·leixen a l’economia ebrenca.

A més, aquestes dates inauguren també la temporada nadalenca. Us convidem a participar-hi per conèixer la diversitat d’ofertes i serveis que tenim a Amposta. Gràcies per formar part dels diferents actes que hem preparat per a l’ocasió, des de la Gala de la Cultura i la de l’Educació o el popular concurs de paelles, esperem que els gaudiu tant con nosaltres ho hem fet pensant-los. Ens veiem a la Fira!


Adam Tomàs i Roiget
Alcalde d'Amposta

 

Ajuntament d´Amposta (Fira Amposta) · Recinte Firal Terres de l´Ebre · C. Sebastià Juan Arbó, s/n
Tel. 977 701 739 · Fax 977 701 650 · fira@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

organitza
Fira AmpostaAjuntament d'Amposta

amb el suport de

Generalitat de Catalunya. Departament d'Empresa i OcupacióDiputació de Tarragona

entitat associada a

FEFIC, Federació de Fires de Catalunya