Facebook Fira Amposta Twitter Fira AmpostaAdam Tomàs, alcalde d'Amposta. Saluda Fira Amposta 2023

Salutació de l'alcalde d'Amposta


Benvolguts veïns i veïnes d’Amposta,

Tornem a tenir aquí la Fira de Mostres, una finestra que us mostrarà les novetats del sector comercial, ramader i agrícola o el dels esdeveniments. És un orgull donar-vos la benvinguda a aquesta 61a edició, que del 6 al 9 de desembre farà d’Amposta un epicentre d’innovació, coneixement, oportunitats i tradició.

La fira multisectorial d’Amposta s’ha convertit, al llarg de sis dècades, en una cita imprescindible no només per al veïnat de la ciutat, sinó per a persones d’arreu de les Terres de l’Ebre. Dels orígens en guardem la tradició de l’antic mercat ramader, però com la societat ampostina, l’esdeveniment ha anat evolucionant i creixent fins a abraçar els diferents sectors que avui excel·leixen a l’economia ebrenca.

A més, aquestes dates inauguren també la temporada nadalenca. Us convidem a participar-hi per conèixer la diversitat d’ofertes i serveis que tenim a Amposta. Gràcies per formar part dels diferents actes que hem preparat per a l’ocasió, des de la Gala de la Cultura i la de l’Educació o el popular concurs de paelles, esperem que els gaudiu tant con nosaltres ho hem fet pensant-los. Ens veiem a la Fira!


Adam Tomàs i Roiget
Alcalde d'Amposta


Inés Martí. Regidora. Saluda Fira Amposta 2023

Salutació de la presidenta de Fira Amposta


Com cada any per aquestes dates, la nostra ciutat celebra la Fira de Mostres, aquest any en la seva 61a edició. I també arriba la 4a edició d'Ebre Events.

Aquest any tenim un espai nou, on hem ubicat l'espai Ebre Events (el pavelló num 3) . Aquest espai continuarà sent un aparador a les empreses vinculades a l’organització d’esdeveniments. Gràcies a la iniciativa i de fa 4 anys, enguany també comptarem amb una oferta molt interessant per tots aquells que necessitin organitzar un esdeveniment com un enllaç, per exemple.

Durant mesos, des de la regidoria de Fires hem estat treballant perquè la Fira de Mostres sigui un èxit, tant per als visitants, que esperem que ens facin la mateixa confiança que en les darreres edicions i gaudeixin passejant per la fira, de les atraccions, de les exhibicions eqüestres, realitzant compres, observant la ramaderia... com per als expositors, que els hi sigui una cita imprescindible per a donar a conèixer el seu negoci i presentin les novetats de cara al proper any.

Abans d’acomiadar-me, permeteu-me que agraeixi la feina feta per les anteriors regidores i regidors de Fires, per haver fet viure la fira fins a la 61a edició. I també agrair, molt especialment, la feina que de forma desinteressada fan la Comissió de Fires, col:laboradors i tot el personal que treballa per la fira, perquè puguem gaudir tots plegats d’aquests quatre dies.

Sigueu tots benvinguts.


Inés Martí i Herrero
Regidora


Salutació de l’inagurador de la Fira


És un gran honor inaugurar la 61a Fira de mostres, ramadera, de maquinària agrícola i comercial d’Amposta. Els meus primers records són de quan tenia 12 anys. En aquell moment es feia la fira ramadera a la plaça del Mercat i, com jo vivia al carrer Parlament, veia com feien les proves amb els animals de tir al llarg de tota la via.

Amb el pas del temps la fira ha anat creixent i evolucionant i nosaltres amb ella. Jo vaig començar a conduir grues amb 24 anys i, en tots aquests anys, he anat deixant de ser espectador per exposar les últimes adquisicions en maquinària en les seves múltiples ubicacions. Aquesta setmana ens podreu veure a la Fira, amb una bandera d’Amposta al capdamunt de la grua i moltes altres sorpreses.

Una vegada més, moltes gràcies atorgar-me l’honor d’inaugurar la Fira de Mostres. Us animo a visitar-la.


Jacinto Romaní i Serra
Empresari jubilat

 

Ajuntament d´Amposta (Fira Amposta) · Recinte Firal Terres de l´Ebre · C. Sebastià Juan Arbó, s/n
Tel. 977 701 739 · Fax 977 701 650 · fira@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

organitza
Fira AmpostaAjuntament d'Amposta

amb el suport de

Generalitat de Catalunya. Departament d'Empresa i OcupacióDiputació de Tarragona

entitat associada a

FEFIC, Federació de Fires de Catalunya